Hoppa till sidans innehåll

Facebook och Twitter


Följ 59an på Facebook och/eller Twitter.

 

Du kan också följa 59an på nedanstående sätt.

  • Kalendern i mobilen - Har du en smartphone kan du prenumerera på Kalendern som finns här på hemsidan. Då får du koll på klubbens aktiviteter, såsom ligaspelets spelprogram, träningar, möten och andra aktiviteter vi lägger upp. Läs mer
  • Senaste nytt på mail - De nyheter som klubben lägger upp på hemsidan, "Nyheter - 59an", kan du följa genom att göra följande: 1) Gå in på nyhetslistan "Nyheter - 59an". 2) Till höger om senaste nyhetens rubrik finns två ikoner (rss och en stjärna). 3) Klicka på stjärnan och följ instruktionerna. 4) Klicka slutligen på "Följ". 5) Du får ett bekräftelse mail där du ska klicka på en länk för att bekräfta att du vill följa listan. 

VANLIGA FEL! Det finns ingen länk i mailet. Texten finns men det går inte att klicka på den. Lösning: Det är en inställning i din dator som gör att länkarna blir klickbara eller inte. Ställ in rätt inställning. Vet du inte hur du gör kontakta någon i din närhet som känner till datorns möjligheter och be om hjälp. Det är inte en fråga för helpdesken på IdrottOnline.

Förutom ovan nämnda sätt att följa 59an på finns oftast Online Scoring på de hallar som klubbens lag och spelare spelar på, men bäst är ju LIVE.

Uppdaterad: 04 MAR 2018 11:59
Skribent: Jörgen Oksanen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
BK Femtionian - Bowling
Andréas Håkansson-Wickander, Lönnvägen 5
28149 Hässleholm

Kontakt:
Tel: +4645180611
E-post: This is a mailto link

Se all info