Svenska Spel - Gräsroten

59an är med i Gräsroten, anslut ditt spelkort till oss!

Anslut 59an till ditt spelkort och stöd 59an, varje gång du spelar hos Svenska Spel. Gräsroten är Svenska Spels nya sponsring, startad 2012, av Sveriges idrottsklubbar. Mer information följer nedan:

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsklubbar. 59an kan vara en av dem som får dela på de 50 miljonerna!

Så här fungerar Gräsroten:

• Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort kan vara med i Gräsroten.

• Som kund kan du ansluta upp till tre av dina favoritföreningar via Spelkortet. Detta kan göras hos spelombud, på internet eller i mobilen.

• Varje gång du lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion du har valt. Varje lagd krona ger tio poäng.

• En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion du valt får sin del av potten, hela 50 miljoner kronor. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i din klubbs kassa!

• För att hitta 59an på Svenska Spel söker du på "BK Femtionian" och väljer sedan "Huvudförening, Hässleholm".

För att registrera ditt spelkort hos Svenska Spel, klicka på bannern på hemsidans startsida eller på den här nedan och följ instruktionerna.

Grasroten-195x63

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:06