28 april inleds Farmens återkval till Söderettan

2018-04-27 14:29
Imorgon lördag är det skarpt läge för Farmen. Då inleds nämligen lagets återkval till Söderettan när man ställs mot Höganäs BC F1 i Eslöv. Men denna kvalmatch är bara en i mängden av alla dem som skall spelas de två närmaste helgerna.
  • Uppdaterad: 2018-04-27 14:32

Ja, på två helger (28-29 april och 5-6 maj) skall alla kvalmatcherna i de nationella bowlingserierna runt om i Sverige spelas. Och det hela inleds imorgon lördag då bl a 59ans farmarlag skall in i elden och möta Höganäs BC´s motsvarighet i Eslöv. Matchstart kl 10.00.

Två andra intressanta kvalmatcher med Hässleholmslag spelas också under lördagen. BS Hässle inleder sitt allsvenska kval i Ängelholm mot BK Vågen (10.00). Och BK Turbanen kvalar till Söderettan (division 1 södra Götaland) mot Öresunds BS (10.00). Vid vinst för Hässle och Turbanen samt Farmen fortsätter kvalet helgen 5-6 maj.

Och du, Farmen vill säkert ha ditt stöd på plats i Eslöv. Så tag dig till Eslöv i morgon om du har möjlighet. Om inte så finns ju Online Scoring i Eslöv. Och även i Ängelholm och Helsingborg också. Även i Turbanhallen (Hässleholms Bowlinghall) bjuds det på kvalmatcher den här helgen. Imorgon lördag spelar nämligen BK Animals mot Lunds BK Mamba F1 (10.00), och på söndag spelar Tingsryd KK mot Hebergs BS (10.00). Båda matcherna är kval till Söderettan.

Mer om kvalet finns i BITS, och under hallschemat hittar du på vilka hallar i ditt närområde som det spelas kval. Länk till Online Scoring hittar du här.