59ans juniorer gjorde flest starter under säsongens Junior Masters, och vann priset som "Bästa klubb"

26 MAJ 2019 17:22
59ans fyra juniorer, Eliaz Olsson, Jacob Blad och tvillingarna Goliat och William Olofsson, har varit väldigt tävlingsflitiga under säsongen. Och denna tävlingsflit blir rejält belönad idag då säsongens Junior Masters sista deltävlingar avslutades.
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2019 17:22

Idag söndag avslutades de båda sista deltävlingarna i Ängelholm och Göteborg i touren med det fullständiga namnet DV8 Junior Masters. Totalt har åtta deltävlingar avgjorts. Och i alla dessa deltävlingar har 59ans fyra ovan nämnda juniorer gjort minst två starter vardera. Denna tävlingsflit har också belönats då touren delar ut två extrapriser på vardera 10 000kr till de två klubbar som gjort flest starter under säsongens tour.

59an har legat i toppen på denna poänglista redan efter tourens första deltävlingar i Nässjö och Västervik, och var därmed tidigt en het kandidat till ett av dessa två priser. Och efter att ha avverkat de åtta deltävlingarna är 59an fortsatt i toppen av listan med hela 68 starter. Tvåa i listan blev Team Clan BK med 44 starter.

Förutom denna tävlingsflit i Junior Masters har det också blivit en del framskjutna placeringar i några av deltävlingarna. Bl a slutade Jacob Blad fin fyra i Ängelholms deltävling. På 12:e resp. 14:e plats i Ängelholm hamnade Goliat Olofsson och Eliaz Olsson. I Göteborgs deltävling blev Eliaz bäst av de våra med en 21:a plats. Alla resultat hittar ni på http://www.juniormasters.se/dynamic/start.asp.

Som avslutning på touren kommer en Sverigefinal att avgöras 16 juni på O´Learys i Skövde. Till denna final kan flera av 59ans juniorer kvalificera sig. Något vi dock får återkomma till.