12 JAN 2019 08:44
Under fredagskvällen nåddes undertecknad av det sorgliga beskedet att 59ans mångårige medlem och trogna supporter Kjell-Åke "Spiggen" Rundberg har avlidit. Han blev 84 år gammal.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2019 08:44

Kjell-Åke Rundberg var Spiggen för alla Hässleholmsbowlare under många, många år och medlem i 59an sedan mitten på 1960-talet. Därmed var han 59ans äldste medlem med sina drygt 50 år i klubben. Dessa år har varit aktiva år för Spiggen, bl a innehållande flera styrelseuppdrag under årens lopp samt det hedervärda uppdraget att vara mötesordförande vid klubbens årsmöten under ett antal år så länge hälsan var honom god.

Spiggen var en man som verkligen har gjort avtryck i 59ans snart 60-åriga historia, och som undertecknad och många med mig för alltid kommer att sakna, men också att minnas. Och det finns mycket att minnas. Våra tankar går naturligtvis till hans nära och kära.

Huvudsponsorer

Finja Prefab │ LB Emballage Hässleholms Kommun Hässleholm Miljö