Äntligen dags för omstart i Elitserien

18 JAN 2019 11:14
Nu till helgen gör Elitserien, för både damer och herrar, omstart. Vilket för 59ans del innebär bortaresa till Stockholm och Köping. Lagen att möta där är de två lagen som ligger precis framför 59an i tabellen.
  • Uppdaterad: 18 JAN 2019 11:14

Stureby BK och IKW/Köping BK är också de två lag som 59an besegrade under hösten. Och nu väntar alltså bortamatcherna mot dessa båda lag. Stureby imorgon lördag kl 16.00 på Högdalen, och Köping på söndag kl 10.00. Med tanke på tabellägena är det två viktiga matcher för 59an, där poäng skulle vara guld värda inför fortsättningen av vårsäsongen. Såhär långt har förvisso inte 59ans bortaspel räckt till riktigt, men varför inte höja sig några snäpp nu till helgen.

Truppen till denna bortadubbel är följande: Johan Andreasson, Anton Borg, André "Adde" Ekberg, Christopher Narberg, Daniel "Danne" Nilsson, Eliaz Olsson, Kristoffer "Stoffe" Persson, Daniel Ströbeck och Michael "Micke" Wegner.

Övriga matcher i Elitserien, damer och herrar, finns att läsa om på swebowl.se.

För 59ans övriga lag väntar hemmamatcher. Farmen tar emot Skillingaryds IS imorgon lördag kl 12.40 medan B-laget 59an/Hässle spelar hemma mot Rapid/Hässleholm på söndag kl 13.20.

Huvudsponsorer

Finja Prefab │ LB Emballage Hässleholms Kommun Hässleholm Miljö