Även Cajsa och Jenny Wegner är nominerade till NSk-pokalen

24 DEC 2018 11:57
I lördags presenterades de nominerade klubbarna till 2018 års NSk-pokal, och idag (julafton) var det de individuella idrottarnas tur. Och bland de tio nominerade återfinns 59ans Cajsa och Jenny Wegner.
  • Uppdaterad: 24 DEC 2018 11:57

Båda systrarna Wegner har under 2018 haft framgångar väl värda för att få ta emot 2018 års NSk-pokal. Något som storasyster Jenny redan fått göra två gånger tidigare, nämligen 2010 och 2016. Cajsa väntar däremot på sin första.

Men där är ju åtta kandidater till som konkurrerar om att få motta "glasbucklan". Övriga kandidater är Pontus Jönsson (motocross), Anton Olsson (brottning), Isac Ahlqvist (pistolskytte), Emil Martinsson (viltmålsskytte), Emma Johansson (?), Daniela Gherman (tyngdlyftning), Jesper Jönsson (motocross) och Emilia Rönningdahl (simning).

Mer om de nominerade föreningarna/klubbarna och de individuella idrottarna finns på nsk.se.

Foto: nsk.se

Huvudsponsorer