Bortaresa till Partille och Alingsås avslutar 59ans höst i Elitserien

07 DEC 2018 14:51
Den kommande helgen spelas höstens sista omgång i herrarnas Elitserie, vilket innebär åtta matcher innehållande dubbla bortamatcher för IKW/Köping BK, BKF Falkenberg, 59an och Stureby BK.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 14:51

Sju av de åtta matcherna spelas under lördagen, medan söndagsmatchen är BK Jösse mot Stureby BK. För 59an blir det till att ta sig an Team Pergamon BC på John Scott´s i Partille Arena kl 11.00 och Team Alingsås BC på Stures Bowling i Alingsås kl 15.00.

59an åker tidigt lördag morgon till Partille, och man åker med i stort sett samma 9-mannatrupp som var med senast hemma mot BK Jösse. Enda skillnaden är att Michael "Micke" Wegner ersätter 16-årige Eliaz Olsson. Eliaz spelar nämligen på juniorernas Europatour den här helgen. Den fjärde deltävlingen på touren spelas för övrigt i Frankrike den här helgen.

Både Pergamon och Alingsås har 59an redan mött hemma under hösten. Pergamon i premiären, som 59an var ytterst nära att ta poäng i. Förlust med 9-10 då. Större förlustsiffror blev det dock hemma mot Alingsås. Men nu är det alltså returmöten, och två oerhört svåra sådana för 59an. Men vi har givetvis inte gett upp på förhand, utan vi ska som vanligt kriga och göra allt vi kan. Sedan får vi se hur långt det räcker.

Länk till Online Scoring på swebowl.se.

Foto: Arkiv