Daniel Ströbeck slutade tvåa när Skånetourens tourstop Hässleholm avgjordes

01 MAJ 2019 11:42
I måndags var det finalspel i Skånetourens deltävling i Hässleholm, till vilket fyra spelare från 59an tagit sig. Och bland topp 8 placerade sig tre av dem.
  • Uppdaterad: 01 MAJ 2019 11:42

59ans Patrik Bruno och Mikael "Kvasten" Andersson var två av 12 spelare i finalspelets första del där spel över sex serier gällde. Topp 4 avancerade vidare till matchspelet där de fick sällskap av topp 4 från kvalspelet, däribland 59ans Daniel Ströbeck och Graham Burgess. Till matchspelet tog sig också Patrik Bruno medan Kvasten hamnade på en slutlig 11:e plats.

I matchspelet kom tyvärr både Graham Burgess och Patrik tidigt efter, och slutade på en sjunde och åttonde plats. Daniel Ströbeck hängde däremot med i toppstriden hela tiden. Men när slutlige vinnaren, Rasmus Edvall från IS Göta, slog två serier över 250 i match 5 och 6 kunde Daniel inte hänga med. Men en fin andraplats blev det.

Alla resultat finns på http://skanetouren.se/meriq/results.asp.