Hemmamatcher väntar i premiären för 59ans båda lag i de nationella serierna

01 AUG 2019 11:51
Idag 1 augusti har Seriekommittén fastställt spelprogrammen i de nationella serierna. Och vid en snabb koll kan vi konstatera att 59ans båda två lag inleder på hemmabanorna i Turbanhallen lördagen 14 september.
  • Uppdaterad: 01 AUG 2019 11:51

Seriepremiärer på hemmaplan mot Bulltofta BK, Malmö och BK Flax, Västervik väntar i tur och ordning för 59ans elitlag i Sydallsvenskan och Farmen i östra Götalandstvåan. Hur serieindelningen ser ut i sin helhet i dessa två serier hittar ni på våra två lags webbplatser, och i nya BITS (2.0).

Och det lär väl bli Farmen som står inför den största utmaningen den här säsongen när västra Götalandstvåan bytts mot den östra. Frånsett Farmens grupp, som innehåller fem Skånelag, är resterande lag från Småland. Därmed blir det bortamatcher i bl a Jönköping, Vetlanda, Ljungby och Markaryd för Farmen.

Under de närmaste dagarna kommer spelprogrammen att läggas in i hemsidans Kalender. Huruvida B-lagets serie är fastställd ännu har vi inga uppgifter om. Men ett gemensamt lag med BS Hässle är det fortsatt.