Jenny och Cajsa får åter spela VM tillsammans

21 MAJ 2019 15:58
Idag offentliggjordes den svenska truppen till damernas VM i Las Vegas 22-30 augusti. En trupp som domineras av spelare från nyblivna SM-vinnarna Spader Dam.
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2019 15:58

De fyra tjejerna från Spader Dam är Anna Andersson, Sandra Andersson och systrarna Jenny och Cajsa Wegner. I rättvisans namn skall det ju sägas att Jenny och Cajsa har sin licens i 59an, men har också samarbetsavtal med Spader Dam. Detta innebär att de kan spela för båda klubbarna.

Övriga två spelare i truppen är Joline Persson Planefors och Josefin Hermansson, båda från Team X-Calibur BK. Mer om uttagninngen finns att läsa på swebowl.se. Vilka landslagsuppdrag det är i ordningen för systrarna Wegner har undertecknad inte riktigt koll på. Men många är det trots att de två systrarna bara är 25 resp. 21 år. Det tog sin början i juniorlandslaget, och nu är det ju det "stora landslaget" som gäller.

Foto: Arkiv