Hoppa till sidans innehåll

Mycket nytt på spelarfronten i 59an kommande säsong

22 MAJ 2018 19:50
I söndags (20 maj) kl 24.00 stängdes det första övergångsfönstret inom den svenska bowlingsporten, och därmed vet vi vilka som valt att byta klubb. Spelklara för sina nya klubbar är dessa spelare från 1 juli.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2018 20:25

59an, numera med epitetet elitserieklubben, kan räkna in hela sju nya spelare till säsongen 2018/19. Därmed blir det en betydligt större och bredare spelartrupp framöver. Det skall också sägas att en och annan av 59ans "gamla" spelare går i tankar om att kanske inte spela nästa säsong. Något som dock ännu inte är spikat.

Det skall väl även nämnas att övergångar kan göras ända fram till siste november, dock med tillägget att spelaren får en ligaomgångs karens innan vederbörande är spelklar för den nya klubben.

Men registrerade övergångar till 59an är följande: Mattias Högberg (BK Bowino, Svedala), Patrik Bruno (BK Hovet, Tyringe), Per "Pelle" Montén (BK Frigg, Perstorp), Goliat Olofsson (BK Turbanen, Hässleholm), Magnus Olofsson (BK Turbanen, Hässleholm), Rasmus Olofsson (BK Turbanen, Hässleholm) och William Olofsson (BK Turbanen, Hässleholm).

En övergång från 59an är också registrerad, och det är Britt-Marie Hofvanders övergång till BS Hässle, Hässleholm. Vi kan också meddela att 59an kommer att ha samma antal lag kommande säsong som innevarande samt avslutar med två lika stora "VÄLKOMNA TILL OSS!" och "LYCKA TILL I NYA KLUBBEN!". 

Foto: Arkiv

Skribent: Jörgen Oksanen
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsorer

Finja Prefab │ LB Emballage Hässleholms Kommun Hässleholm Miljö

Postadress:
BK Femtionian - Bowling
Andréas Håkansson-Wickander, Lönnvägen 5
28149 Hässleholm

Kontakt:
Tel: +4645180611
E-post: This is a mailto link

Se all info