SM-slutspelet i 3-manna är bara två veckor bort

02 DEC 2018 16:21
Helgen 15-16 december avgörs SM-slutspelet i 3-manna på Haga Bowling i Norrköping. Och till detta slutspel har två av 59ans lag kvalificerat sig. Ett damlag och ett herrlag genom sin andraplats resp. tredjeplats på DM.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2018 16:21

Till detta SM-slutspel är 64 herrlag och 32 damlag kvalificerade genom sina respektive DM. Och från Skåne är fyra herrlag och två damlag kvalificerade. Slutspelet går till på följande vis: Alla lag spelar 12 serier, likt på DM, och därefter går topp 12 på herrsidan och topp 8 på damsidan vidare till söndagens matchspel. Därefter avancerar topp 3 i resp. klass till stegfinalerna under SM-veckan vinter i Sundsvall 31 januari. DeSsa stegfinaler TV-sänds.

59ans två lag att nå slutspelet består av: Damlaget - Filippa Persson, Cajsa Wegner och Jenny Wegner. Herrlaget - André Ekberg, Daniel Nilsson, Daniel Ströbeck och Michael Wegner.

Lagens starttid på lördagen är kl 19.00. Denna start är lördagens sista, vilket innebär att 59ans två lag kan ha koll på vilka resultat som krävs för avancemang till söndagens matchspel. Mer info om SM-slutspelet i 3-manna 15-16 december i SM-foldern.