Tolv träningsmatcher inbokade i augusti

2018-07-12 17:18
Årets försäsong blir lite extra speciell då 59ans elitlag har en seriepremiär i "Världens bästa liga" att se fram emot i mitten av september. Och en del av förberedelserna är bl a att spela ett antal träningsmatcher.
  • Uppdaterad: 2018-07-12 17:31

Årets försäsong kommer att innehålla några fler träningsmatcher totalt sett då vi räknar in träningsmatcher för både elitlaget och Farmen. Den sedvanliga sommarserien i hallen, med start i början på augusti, innehåller i år endast tre lag: BK Turbanen, BS Hässle och 59an. För att få till ett par extra träningsmatcher blir det dubbelmöten i årets sommarserie. Någon direkt laguttagning blir det inte till dessa fyra matcher utan man anmäler sig till den eller de matcher man vill spela. Laguttagning blir det däremot till nedanstående träningsmatcher.

Utöver sommarserien blir det matcher mot de två allsvenska lagen Höganäs BC och BK Allön. Likaså möter Farmen farmarlagen till Höganäs och Allön. Och lägg därtill att det blir dubbelmöten (hemma-borta). Alla dessa ovan nämda träningsmatcher är inlagda i hemsidans Kalender. Där hittar man speldagar och tider.

Matcherna mot Höganäs spelas måndagarna 20 och 27 augusti, medan matcherna mot Allön spelas onsdagarna 22 och 29 augusti. Några fler träningsmatcher är i dagsläget inte inbokade.