Hoppa till sidans innehåll

Uppvaktningen av systrarna Wegner förgyllde onsdagens planeringsmöte

27 JUN 2018 22:53
Vid onsdagskvällens styrelsemöte tillika planeringsmöte passades det på att uppvakta och gratulera systrarna Cajsa och Jenny Wegner till framgångarna i det nyss avslutade Europamästerskapet i Bryssel.
  • Uppdaterad: 27 JUN 2018 23:12

Både Cajsa och Jenny Wegner, hemmahörande i 59an, blev rikligt medaljbehängda, precis som hela det svenska laget, när Europamästerskapet avgjordes i Bryssel för knappt två veckor sedan. Därför passade klubben på att uppvakta dem båda med lite blomster denna kväll.

Mötet i övrigt behandlade det mesta vad det gäller planering och förberedelser inför 59ans första säsong i "Världens bästa liga - Elitserien". Så trots att högsommar råder, och bowlingen i de flesta fall nu går på tomgång, ligger inte 59ans styrelse på latsidan. Med på detta planeringsmöte, och bl a uppvaktare av Cajsa och Jenny tillsammans med 59ans ordförande Håkan Stahre, var även blomsterhandlare Mikael "Kvasten" Andersson.

Nämnas skall också att de "nya" tröjorna nu finns för utprovning i bowlinghallen. Provning fram t o m 4 juli. Vid frågor kontakta Michael "Micke" Wegner, +46707139160. Vidare har årsmötet tidigarelagts till onsdagen 15 augusti.

Foto: Jörgen Oksanen, fr v Cajsa, Kvasten och Jenny

Skribent: Jörgen Oksanen
Epost: This is a mailto link

Huvudsponsorer

Finja Prefab │ LB Emballage Hässleholms Kommun Hässleholm Miljö

Postadress:
BK Femtionian - Bowling
Andréas Håkansson-Wickander, Lönnvägen 5
28149 Hässleholm

Kontakt:
Tel: +4645180611
E-post: This is a mailto link

Se all info