59an A

2019-05-16
Den gångna helgen skulle 59an försöka behålla sin plats i herrarnas Elitserie genom att vinna Elitkvalet på NBC Gullmarsplan i Stockholm. Övriga konkurrenter på plats i huvudstaden var BK Flash, BK Örnen och BK Joker.

2019-05-01
Elitseriens avslutande sammandrag, som spelades i Örebro (Strike & Co), blev både en bra och lyckad genomkörare för 59an inför det stundande Elitkvalet. Detta trots att 59ans tabelläge inte kunde förändras under helgen.

2019-04-06
Idag spelade 59an sin sista hemmamatch för säsongen (spelomgång 19 av 20). För motståndet svarade Norrköpingslaget BK Kaskad med klasspelare som William Svensson, Filip Wilhelmsson och Mikael Liljekvist.

2019-03-31
Lördagens Skånederby i Hässleholm mellan 59an och IS Göta dominerades med eftertryck av helsingborgarna från start till mål samtidigt som 59an inte alls kom upp i samma nivå som i de senaste hemmamatcherna.

Info om laget

59ans elitlag spelar säsongen 2019/20 i Sydallsvenskan. Allsvenskan är bowlingens näst högsta rikstäckande serie indelat i Syd-, Mellan- och Norrallsvenskan.

Säsongen 2019/20 består Sydallsvenskan preliminärt av följande lag:

• BK Cahoot
  • BK Femtionian
  • BK Full House
  • BK Kåess
  • BK Virveln
  • Bulltofta BK
  • Forsheda BK
  • Höganäs BC
  • IFK Borås
  • IK Sterling
  • Kinna BK
  • Kulladals BS F1
  • Lunds BK Mamba
  • Olofströms BS
  • Team Clan BK F1
  • Team Pergamon BC F

Nästa spelomgång

Möter Säsongen är slut!

All laguttagning sker via sms.

- 59ans elitlag -