Sammanfattning av höstens ligaspel

12 DEC 2017 23:12
59ans elitlag har följt upp fjolårets starka säsong med att inleda årets höstsäsong med åtta vinster på nio matcher. En riktigt bra höst med andra ord.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2017 23:14

För 59ans elitlag har höstens ligaspel rullat på riktigt bra. Med åtta vinster på nio matcher leder man Sydallsvenskans B-grupp före Team Pergamon BC F (också 16 poäng). 59an har dock spelat två matcher mindre, då höstens sista sammandrag av kända skäl flyttats till februari. Med Elitkvalet som säsongens första delmål ser det ju riktigt bra ut för 59an. Avståndet ner till fjärdeplacerade lag (Marbodals BS) är ju redan i halvtid sju poäng.

Kenny Holgersson och hans Marbodal är förresten 59ans enda banemän så här långt den här säsongen. Matchen borta mot Marbodal är nämligen så här långt ini säsongen 59ans enda förlust och tappade poäng.

I och med det flyttade sammandraget från början på december så kommer 59ans elitlag att ha 13 matcher under vårsäsongen innan grundserien är över. Och direkt i omstarten väntar det en bortaresa till Göteborg för möten med två av topplagen i A-gruppen, nämligen BK Joker och IK Sterling. Men först väntar jul- och nyårsfirande.

- 59ans elitlag -