Resa till Stockholm och Köping inleder 59ans vårsäsong

05 JAN 2019 11:19
Omstarten i Elitserien, efter jul- och nyårsuppehållet, är bara två veckor bort. Helgen 19-20 januari är det nämligen åter dags för 59ans elitlag att jaga poäng i Elitserien. Och våren inleds som hösten avslutades, nämligen med en bortaresa.
  • Uppdaterad: 05 JAN 2019 11:19

59ans debutsäsong inleddes med klart fler bortamatcher än hemmamatcher, och då i synnerhet under andra halvan av hösten. Vårens spelschema ser dock inte ut att bli fullt så tufft som höstens, men likväl blir det tufft att ta poäng under våren.

Vårsäsongen inleds som sagt var med en dubbel bortaresa till Högdalen, Stockholm och Köping. Motståndarna där, Stureby BK och IKW/Köping BK, har 59an redan mött hemma under hösten med fina resultat som följd. De är nämligen de två enda tvåpoängarna som 59an så här långt har bärgat. Stureby och Köping är också två lag som ligger precis före 59an i tabellen. Så extra viktiga matcher med andra ord.

Matcherna i vårens omstart är förutom bortadubbeln mot IS Göta och Kulladals BS de enda kvarvarande bortamatcherna i serien för 59an, undantaget sammandraget i Örebro i slutet av april.

Så här långt tackar 59an också er alla för stödet under debutsäsongen i Elitserien. Tack för att ni finns!

- 59ans elitlag -

Huvudsponsorer