59an F

2019-05-16
Den gångna helgen kvalades det för fullt runt om i bowlinglandet Sverige. Så även för 59ans två lag i de nationella serierna. Och på lördagen skulle Farmens öde avgöras i Markaryd. Vinst krävdes för fortsatt spel i tvåan.

2019-04-06
Grundsäsongens sista sammandrabbningar spelades för 59:ans farmarlag mot de två Halmstadlagen Halmia och Nyhem, båda förvisade till en exiltillvaro i Båstad. Det skulle bli en avslutning med flaggan i topp.

2019-03-31
Farmen är sedan ett par omgångar tillbaka klara för negativt kval. Man får alltså kvala för att stanna kvar i tvåan. Men innan Farmen är där väntade bl a säsongens sista hemmamatch idag när Åstorpslaget BK Ohm kom till Hässleholm.

Info om laget

59an F alias Farmen är 59ans andralag, och man håller till i division 2 västra Götaland säsongen 2018/19.

Grundserien är nu färdigspelad för Farmen. Med 27 inspelade poäng slutade Farmen fyra i sin grupp av västra Götalandstvåan. Återkvalet mot Team Värnamo BC F1 vanns med 4-0. Farmen är kvar i division 2.

Nästa spelomgång

Möter Säsongen är slut!

All laguttagning sker via sms.

- 59ans farmarlag -