Farmen inleder vårsäsongen med en resa till västkusten

06 JAN 2019 12:04
Farmens höstsäsong i västra Götalandstvåan inbringade inte så många poäng som laget och lagledningen hoppats på. Och med 12 inspelade poäng på tio matcher ligger man på fjärde plats i sin grupp, alltså på kvalplats neråt.
  • Skapad: 06 JAN 2019 12:04

Med två hemmaförluster och lika många på bortaplan under hösten behövs det direkt i omstarten på serien plockas poäng för att man skall kunna börja klättringen uppåt i tabellen. Och bortaresan i omstarten går till Höganäs och Helsingborg där två farmarlagskollegor står för motståndet, nämligen Höganäs BC F1 och IS Göta F2. Och störst poängchans lär det nog vara i Helsingborg då IS Götas F2-lag ännu inte spräckt nollan i vinstkolumnen den här säsongen. Det har faktiskt inte blivit några poäng alls än under säsongen.

I samma grupp som IS Göta spelar även Farmens andra motståndare i omstarten. Höganäs ligger dock betydligt högre upp i tabellen (2:a) med sina 10 inspelade poäng. Att inleda med många poäng i omstarten skulle Farmen verkligen behöva i sin jakt på en högre placering i sin tabell. En omstart som för övrigt sker nu till helgen (12 januari).

Foto: Montage

- 59ans farmarlag -