Årets andra och sista dragning i stödmedlemslotteriet

15 DEC 2018 11:58
I torsdags, på Luciadagen, var det dragning i stödföreningens medlemslotteri. Och bland stödföreningens 79 medlemmar lottades vinster ut i form av presentkort och Trisslotter.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2018 11:58

Högvinsten, ett presentkort hos Sportringen på 1 000kr, tillföll Lena Bergqvist. Övriga vinster i form av ytterligare ett presentkort hos Sportringen (400kr) samt ett antal Trisslotter tillföll enl. följande:

Presentkort Sportringen 400kr: Jenny Olofsson

Fyra Trisslotter: Kerstin Widmark

Vardera Två Trisslotter: Kasia Jozwiak, Tina Ström och Per Svensson

Varsin Trisslott: Marianne Andersson, Marie Andreasson, Tobias Bergqvist, Lilian Blad, Yvonne Carlsson, Jan Järveskog, Håkan Krüger, Hans Nilsson, Stina Olsson och Joel Ströbeck

Vi gratulerar vinnarna och önskar alla stödmedlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År. Samtidigt tackar 59an alla er som valt att stödja 59an med ett medlemskap i stödföreningen.

Vinsterna i denna dragning hoppas vi kunna skicka ut under de närmaste två veckorna. En ny dragning blir det i maj 2019.

- Stödföreningen -

Huvudsponsorer