Var du en av vinnarna i medlemslotteriet

11 MAJ 2018 14:14
När det igår var dags för 2018 års första dragning i stödföreningens medlemslotteri kunde vi räkna in 75 stödmedlemmar. Och bland dessa hittade Fru Fortuna ett antal vinnare som belönades med presentkort och skraplotter.
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2018 14:16

Och högvinsten, ett presentkort hos Sportringen på 900kr, tillföll Marie Ströbeck. Övriga vinster i form av ytterligare ett presentkort hos Sportringen (400kr) samt ett antal Trisslotter tillföll enl. följande:

Presentkort Sportringen 400kr: Anders Strand

Fyra Trisslotter: Marie Andreasson

Vardera Två Trisslotter: Kenth Andersson, Håkan Krüger och Joel Ströbeck

Varsin Trisslott: Simon Andersson, Lena Bergqvist, Lilian Blad, Kerstin Järveskog, Magnus Jönsson, Mats Nilsson, Kjell-Åke Rundberg, Mona Stahre, Niklas Svensson och Eva Wegner

Vi gratulerar vinnarna och önskar alla stödmedlemmar en trevlig och avkopplande sommar. Samtidigt tackar 59an alla er som valt att stödja 59an med ett medlemskap i stödföreningen.

Vinsterna i denna dragninng hoppas vi kunnna skicka ut under kommande vecka. En ny dragning blir det i december 2018.

- Stödföreningen -