Avgifter

Aktivt medlemskap (licens) i 59an omfattar flera (4st) olika avgifter. Medlems- och licensavgift är obligatoriska för alla medlemmar med licens i 59an att betala, medan tränings- och matchspelsavgift betalas av dem som även tränar på klubbens träningstid samt spelar matcher. Observera åldersklassernas* olika storlek på avgifterna. Medlems- och licensavgiften skall betalas senast 31 juli såvida inte annan överskommelse gjorts med kassören.

Fastställande av tränings- och matchspelsavgifter sker på årsmötet i augusti vid uppstarten av den nya säsongen.

Avgifterna betalas enklast in på klubbens bankgiro. Tränings- och matchspelsavgift kan antingen delas upp på tio månader (augusti-maj), två betalningstillfällen (augusti och januari) eller betalas allt på en gång (augusti). Önskas faktura går det också bra. OBS! Vi tar även kortbetalning (iZettle) och betalning via Swish. Klicka på nedanstående länk för de olika avgifterna.

Sammanställning av aktuella avgifter 2018/19

*Ungdomar - upp t o m det år man fyller 16 år, Juniorer - fr o m det år man fyller 17 år t o m det år man fyller 21 år, Seniorer - fr o m det år man fyller 22 år.

Uppdaterad: 30 AUG 2018 21:22