Avgifter

Aktivt medlemskap (licens) i 59an omfattar flera (4st) olika avgifter. Medlems- och licensavgift är obligatoriska för alla medlemmar med licens i 59an att betala, medan tränings- och matchspelsavgift betalas av dem som även tränar på klubbens träningstid samt spelar matcher. Observera åldersklassernas* olika storlek på licensavgifterna. Medlems- och licensavgiften skall betalas senast 31 juli såvida inte annan överskommelse gjorts med kassören.

Fastställande av tränings- och matchspelsavgifter sker på årsmötet i augusti vid uppstarten av den nya säsongen..

Avgifterna betalas enklast in på klubbens bank- eller plusgiro. Tränings- och matchspelsavgift kan antingen delas upp på tio månader (augusti-maj), två betalningstillfällen (augusti och januari) eller betalas allt på en gång (augusti). Önskas faktura går det också bra. OBS! Vi tar även kortbetalning (iZettle) och betalning via Swish.

Licensavgift 2018/19 (A-licens)

Ungdomar - 150kr, Juniorer - 275kr, Seniorer - 450kr

Medlemsavgift 2018/19

Ungdomar/Juniorer/Seniorer - 100kr

*Ungdomar - upp t o m det år man fyller 16 år, Juniorer - fr o m det år man fyller 17 år t o m det år man fyller 21 år, Seniorer - fr o m det år man fyller 22 år.

Uppdaterad: 11 JUL 2018 12:22