Återstarten av ligaspelet skjuts fram ytterligare en gång

15 JAN 2021 12:27
Under gårdagskvällen tog Svenska Bowlingförbundets styrelse beslutet att flytta fram återstarten av den Nationella serien till tidigast 6-7 mars. Detta medför att innevarande säsong inte kan färdigspelas förrän under kommande höst.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2021 12:27

Då SvBf (Svenska Bowlingförbundet) beslutat att säsongen skall spelas klart är en flyttad återstart tvungen. Därför har man valt att tillsvidare flytta återstarten ytterligare en månad framåt. Tidigast 6-7 mars. Detta medför också att serierna inte kan färdigspelas förrän till kommande höst. Många frågetecken kvarstår dock, och allt är ju avhängigt av pandemiläget och smittspridningen.

Mer om hur SvBf har resonerat går att läsa på swebowl.se. Ändringar av februari månads matcher kommer att ske successivt i BITS. Detsamma gäller B-lagets matcher, där januari månads matcher ännu inte fått några nya speldatum.

Foto: Arkiv

GotteJoker VT2021