Danne prisades av Elitserieföreningen

17 NOV 2019 11:06
I samband med gårdagens sydallsvenska match mellan 59an och Team Clan BK F1 gästades hallen av Elitserieföreningens Peter Ljung. Tidigare landslagsledaren Peter Ljung gästade hallen och Hässleholm för att överlämna ett av Elitserieföreningens pris.
  • Skapad: 17 NOV 2019 11:06

Innan matchen drog igång hade Peter Ljung ett uppdrag att utföra för Elitserieföreningens räkning. Uppdraget var att dela ut ett av Elitserieföreningens pris, vilka man delar ut efter avslutad säsong. Ett av dessa pris är Årets Rookie (tidigare Årets Nykomling).

Och priset Årets Rookie lämnades över med följande motivering:

Årets rookie 2018/2019 går till en spelare som under säsongen gjorde debut i elitserien för sin moderklubb BK 59an. Han var tongivande under hela säsongen och snittade 0,53 banpoäng vilket är mycket imponerande hos en nykomling som slåss för nytt kontrakt. Han hade högst snitt bland alla nominerade och slutade topp 30 på svenska bowlingförbundets ranking över elitseriespelare. Före tidigare landslagsspelare, SM-medaljörer och vinnare på Europatouren.

Årets rookie för säsongen 2018/2019 är Daniel Nilsson BK 59an.

Förutom den fina, och tunga, pokalen belönades Daniel "Danne" Nilsson också med ett klot. Stort GRATTIS Danne!

Foto: Jörgen Oksanen

Årsmöte 17 augusti kl 19.30

Dagordning

Hässleholms Bowlinghall (Turbanhallen)