Säsongens första sammandrag väntar i helgen

15 OKT 2020 13:01
Åter dags för ligaspel. Det innebär också att alla våra tre lag spelar match i helgen. För elitlaget blir det resa till Partille, och säsongens första sammandrag. Farmen håller sig däremot hemma, då man på söndagen tar emot BK Hovet.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 13:01

Efter att ha inlett ligaspelet med alltför många ej tillgängliga spelare ser det nu betydligt ljusare ut på den fronten den här spelhelgen. Bl a är truppen till Partille ny till nästan 50% jämfört med senaste matchen i Lund. Detta betyder att nedanstående spelartrupp åker till Partille på lördagsmorgonen.

André Ekberg, Daniel Nilsson, Christopher Narberg, Casper Olsson, William Olofsson, Andreas Wickander, Jenny Wegner, Cajsa Wegner och Anna Andersson.

Utgången i detta sammandrag under fjolårssäsongen blev två fina segrar (fyra poäng). Motståndet då var inte riktigt detsamma som i år. Då ställdes 59an mot Team Pergamon BC F och BK Kåess. Den här säsongen ersätter ju IFK Borås Skaralaget i det här sammandraget. Låt se om 59an kan upprepa fjolårets två segrar i detta det första sammandraget för säsongen.

I söndagens match, Farmen mot BK Hovet, kommer Farmen till spel med ett riktigt bra självförtroende efter en inledning på serien som det inte går att klaga alltför mycket på. Matchen mot BK Hovet ifjol höstas i Hässleholm slutade i en klar seger för Farmen. Återstår att se om laget kan upprepa den insatsen nu på söndag. Laget lär i alla fall gå för en ny tvåpoängare. Och grabbarna som skall försöka göra det är Goliat Olofsson, Michael Wegner, Jonas Svensson, Jacob Blad, Graham Burgess, Casper Gunnarsson, Casper Olsson, André Ekberg och Jim Lindstrand.

Samtidigt som Farmen spelar mot BK Hovet åker B-laget 59an/Hässle till Kristianstad för match mot BK Allön B. 59ans fyra spelare i laget är Cay Gullberg, Emil Jonsson, Jacob Rundgren och Håkan Stahre.

Helgens matchtider:

Lördag 17 oktober kl 10.00 Team Pergamon BC F - 59an Partille