Uppvaktning av klubbens VM-medaljörer

24 NOV 2021 21:24
I samband med 59ans onsdagsträning uppvaktade klubben sina två VM-medaljörer, Cajsa och Jenny Wegner, från världsmästerskapen i Dubai i början på november. Tyvärr var dock inte Jenny närvarande vid kvällens uppvaktning.
  • Uppdaterad: 24 NOV 2021 21:24

VM:et i Dubai var en stor framgång för Sverige. Så pass att bowlinglandet Sverige vann medaljligan på mästerskapet. Medaljerna regnade bokstavligen ner på den blågula truppens alla spelare. 59an representerades ju av systrarna Cajsa och Jenny Wegner, och de belönades med varsin bronsmedalj. Två medaljer som mycket väl kunnat bli någon medalj till sett till tjejernas prestation på mästerskapet.

Vidare uppmärksammades att systrarna Wegner nu är inne på sin tionde säsong i 59an. Och under dessa snart tio avverkade säsonger har systrarna även fått representera Sverige ett otal gånger. Och på i stort sett alla dessa landslagsuppdrag har de bärgat medaljer. Eller vad sägs om totalt 75 bärgade mästerskapsmedaljer under dessa knappa tio säsonger.

Stort Grattis till Cajsa och Jenny Wegner.

Foto: Montage/Eva Wegner, fr v undertecknad och Cajsa Wegner.

Bronslaget Mixed - VM 2021

Bowling & Covid-19

SvBf´s informationssida om bowling och Covid-19

Timebowl - Appen som underlättar för Sveriges bowlare