59an A

2020-03-15
Idag (söndag) tog Svenska Bowlingförbundet det unika beslutet att ställa in resterande matcher i det nationella ligaspelet samt även individuella SM. Detta med hänsyn tagen till den nationella smittspridningen av Coronaviruset

2020-03-01
59an kommer allt närmare ett negativt kval. Ja, till och med direktnerflyttning. Detta sedan andra raka hemmaförlusten fick inkasseras under lördagen i "fyrapoängsmatchen" mot Lunds BK Mamba (LuMa). Och matchen följde ett välkänt mönster.

2020-02-23
Likt många tidigare matcher den här säsongen, såväl hemma som borta, så kom 59an tidigt i underläge. Malmölaget Kulladals BS F1 var nämligen starkast under matchens första hälft, och skaffade sig ett övertag som 59an inte kunde ta ikapp.

2020-02-16
Efter ett fyra veckor långt uppehåll i ligaspelet var det på söndagen åter dags för ligamatch för 59an. För övrigt två till antalet. Och precis som innan uppehållet var det åter en bortadubbel. Dock var resan inte så lång då destinationen var Malmö.

Info om laget

59ans elitlag spelar säsongen 2019/20 i Sydallsvenskan. Allsvenskan är bowlingens näst högsta rikstäckande serie indelat i Syd-, Mellan- och Norrallsvenskan.

Säsongen 2019/20 består Sydallsvenskan av följande lag:

• BK Cahoot
  • BK Femtionian
  • BK Full House
  • BK Kåess
  • BK Virveln
  • Bulltofta BK
  • Forsheda BK
  • Höganäs BC
  • IFK Borås
  • IK Sterling
  • Kinna BK
  • Kulladals BS F1
  • Lunds BK Mamba
  • Olofströms BS
  • Team Clan BK F1
  • Team Pergamon BC F

Nästa spelomgång

Möter: Säsongen är slut

Plats:

Dag:

All laguttagning sker via sms.

- 59ans elitlag -

Hässleholms Bowlinghall (Turbanhallen)