59an A

2020-10-25
Efter förra helgens minisammandrag i Partille väntade nu ytterligare en bortadubbel för 59an under gårdagen. En bortaresa som gick till Värnamo och Nässjö. Alltså ånyo två tuffa bortamatcher.

2020-10-17
Lördagens sydallsvenska sammandrag i Partille för 59an slutade i två förluster. Närmast poäng var man mot Team Pergamon BC F, men det slutade i en förlust med 12-8. Mot IFK Borås blev tyvärr förlustsiffrorna än större.

2020-09-27
Idag var det dags för elitlagets första bortamatch för säsongen, vilket betydde en resa till Lund, och match mot Lunds BK Mamba. Så här långt är spelschemat detsamma som under fjolårssäsongen då vi också mötte Lundalaget borta i andra omgången.

2020-09-19
Lördagens premiärmatch i Sydallsvenskan mellan 59an och Malmölaget Bulltofta BK var en på förhand oviss match, precis som premiärmatcher brukar vara. Men än mer oviss blev den då båda lagen hade flera ordinarie spelare borta.

Info om laget

59ans elitlag spelar säsongen 2020/21 i Sydallsvenskan. Allsvenskan är bowlingens näst högsta rikstäckande serie indelat i Syd-, Mellan- och Norrallsvenskan.

Säsongen 2020/21 består Sydallsvenskan av följande lag:

• BK Cahoot
  • BK Femtionian
  • BK Full House
  • BK Kåess
  • BK Virveln
  • Bulltofta BK
  • Forsheda BK
  • Höganäs BC
  • IFK Borås
  • IK Sterling
  • Kulladals BS F1
  • Lunds BK Mamba
  • Marbodals BS
  • Olofströms BS
  • Team Clan BK F1
  • Team Pergamon BC F

Nästa spelomgång

Möter: Paus i ligaspelet

Plats:

Dag:

På grund av den rådande Coronapandemin och kraftiga smittspridningen är det paus i ligaspelet. Återstart är satt till tidigast 6-7 mars.

All laguttagning sker via sms.

- 59ans elitlag -

E-Bowlaren