59an B

2020-04-07
I mitten av mars meddelade Svenska Bowlingförbundet att resterande matcher i de nationella serierna ställs in. Nu kommer samma beslut från NVSK angående reservlagsserierna i vår region.

2020-03-15
Idag (söndag) tog Svenska Bowlingförbundet det unika beslutet att ställa in resterande matcher i det nationella ligaspelet samt även individuella SM. Detta med hänsyn tagen till den nationella smittspridningen av Coronaviruset

2020-03-01
B-laget 59an/Hässle tog säsongens 12:e seger av 14 möjliga när laget gästade Olofström och dess B-lag på söndagsförmiddagen. Segern innebar också att man tog ett steg närmare seriesegern.

Info om laget

Detta reservlag (B-lag) är 59ans och BS Hässles gemensamma reservlag, där vardera klubben står för hälften av spelarna till laget.

Säsongen 2020/21 innehåller NVSK Östra 8-manna nedanstående lag:

• BK 59an/Hässle
  • BK Allön
  • BK Hammaren
  • BK Hovet
  • BK Sösdala
  • BK Turbanen
  • Olofströms BS
  • Osby BS
  • Tollarps BK

Nästa spelomgång

Möter: Paus i ligaspelet

Plats:

Dag:

På grund av den rådande Coronapandemin och kraftiga smittspridningen är det paus i ligaspelet. Återstart är satt till tidigast 6-7 mars.

All laguttagning sker via sms.

- 59an/Hässles reservlag -

E-Bowlaren