59an F

2020-10-22
På söndag skall Farmen möta Västervikslaget BK V8. Men på grund av ökad smittspridning i Skåne vill inte BK V8 åka 30 mil enkel resa till Hässleholm utan har begärt att få flytta sina två matcher här. Detta har Seriekommittén beviljat.

2020-10-18
Som bekant har Farmen fått en betydligt bättre inledning på säsongen än sett till fjolårssäsongen. Den fina inledningen har också belönat laget med en serieledning efter de inledande omgångarna.

2020-09-27
Efter att ha inlett ligaspelet med två hemmamatcher var det under lördagen dags för Farmen att bege sig ut på en roadtrip till Markaryd och Osby. Första anhalten var Markaryd, och där väntade ortens lag Markaryds BK.

Info om laget

59an F alias Farmen är 59ans andralag, och man håller till i division 2 östra Götaland säsongen 2020/21.

Säsongen 2020/21 består serien av följande lag:

• BK 62 (A)

Möter: Paus i ligaspelet

Plats:

Dag:

På grund av den rådande Coronapandemin och kraftiga smittspridningen är det paus i ligaspelet. Återstart är satt till tidigast 6-7 mars.

All laguttagning sker via sms.

- 59ans farmarlag -

E-Bowlaren