Medlemsinfo FAQ

FAQ

Nedan följer svaren på några av de vanligaste frågorna våra medlemmar ställer. Saknar du något? Kontakta då någon i styrelsen (kontaktuppgifter).

Vad bör man som medlem känna till?

Som medlem i föreningen är det din skyldighet att ta del av den information som delges dig. Detta görs huvudsakligen genom föreningens hemsida (bk59an.se), vilken är föreningens officiella informationskanal.

Vad innebär spelarkontraktet?

Spelarkontraktet är ett dokument som klargör föreningens och den enskilde medlemmens åtaganden, skyldigheter och förmåner. Spelarkontraktet löper över ett (1) år (säsong). Uppdatering pågår!

Vad är det för avgifter i föreningen?

Avgifterna delas in i tre åldersklasser, ungdom (upp till 16 år), junior (17-21 år) och seniorer (22 år och äldre). En avgiftstabell finns på Avgiftssidan för innevarande säsongs avgifter. Kontakta kassören för information eller om du har några frågor.

Vilka träningstider gäller?

Föreningens ordinarie träningsdagar är helgfria onsdagar, 15 augusti-15 maj, och träningen är mellan kl 17.00 och 19.00. Även helgfria fredagar mellan kl 17.00 och 18.00, med start veckan då ligaspelets höstsäsong inleds, har föreningen träning för i huvudsak spelare uttagna till match. Fedagsträningen gör uppehåll när ligaspelet tar jul- och nyårsledigt i december och januari. Den återstartar igen när vårsäsongen drar igång i januari samt pågår så länge ligaspelet pågår under våren, t o m ev. kvalspel.

Finns möjlighet till extraträning?

Ja, för alla licensierade medlemmar i 59an finns möjligheten till rabatterad extraträning på vardagar till endast halva timpriset, och detta är maximerat till en (1) timme i veckan. Detta gäller året runt, även på sommaren. Under perioden, 15 augusti - 15 maj, är det dock bara möjligt till rabatterad extraträning måndagar, tisdagar och torsdagar.  Övrig tid på året gäller inte denna restriktion. Banhyra betalas till ansvarig hallpersonal. Gäller i Hässleholm, Tyringe och Tollarp.

Hur vet man när det är match?

Säsongens spelprogram för föreningens lag finns på klubbens hemsida, under ”Våra lag” och i ”Kalendern”. Har du en smartphone kan du prenumerera på Kalendern och få klubbens alla aktiviteter, såsom matcher, träningar och möten i telefonen.

Kom man med i laget?

All laguttagning sätts upp på föreningens anslagstavla i hallen SENAST onsdagen innan helgens ligaomgång. Laguttagningarna skickas också ut i föreningens sms-grupp. Uppdatering pågår!

Hur meddelar man förhinder att spela match?

Använd dig av ”Kan ej-listan”, som finns på föreningens anslagstavla i hallen. Du bör även meddela UK personligen och glöm inte att meddela ditt förhinder i så god tid som möjligt.

Betalar föreningen ut resebidrag/bensinersättning?

Ja, föreningen betalar ut bensinersättning vid samåkning till exempelvis bortamatcher eller annat evenemang i föreningens namn. Ersättningen är 18,50kr/mil. Meddela kassören om du är berättigad till denna ersättning.

Sponsrar föreningen tävlingsspel?

Ja, klubben sponsrar tävlingsspel. Kontakta kassören för ytterligare information.

Hur når föreningen ut med information, förutom via hemsidan?

Föreningen använder sig av tjänsten "Supertext" (sms-grupp) för att snabbt nå ut med information. Föreningen finns även på Facebook och Twitter, och lägger även ut viss medlemsinformation där.

Uppdaterad: 22 AUG 2020 23:28 Skribent: Jörgen Oksanen

3-manna DM, Perstorp

(Kval till SM)

• Oktober - 28, 31