Medlemsinfo FAQ

FAQ

Nedan följer svaren på några av de vanligaste frågorna våra medlemmar ställer. Saknar du något? Kontakta då någon i styrelsen (kontaktuppgifter).

Vad bör man som medlem känna till?

Som medlem i klubben är det din skyldighet att ta del av den information som delges dig. Detta görs huvudsakligen genom klubbens hemsida, vilken är klubbens officiella informationskanal.

Vad innebär spelarkontraktet?

Spelarkontraktet är ett dokument som klargör klubbens och den enskilde medlemmens åtaganden, skyldigheter och förmåner. Spelarkontraktet löper över ett (1) år (säsong). Uppdatering pågår!

Vad är det för avgifter i klubben?

Avgifterna delas in i tre åldersklasser, ungdom (upp till 16 år), junior (17-21 år) och seniorer (22 år och äldre). En avgiftstabell finns på Avgiftssidan för säsongens avgifter. Kontakta kassören för information eller om du har några frågor. Uppdatering pågår!

Vilka träningstider gäller?

Klubbens ordinarie träningsdag är helgfria onsdagar, 15 augusti-15 maj, och träningen är mellan kl 17.00 och 19.00. Fredagar inför match mellan kl 17.00 och 18.00 ersätts extraträningen av träning för spelare uttagna till match. Uppdatering pågår!

Finns möjlighet till extraträning?

Ja, för alla licensierade medlemmar i 59an finns möjligheten till rabatterad extraträning på vardagar till endast halva timpriset, och detta är maximerat till en (1) timme i veckan. Detta gäller året runt, även på sommaren. Under perioden, 15 augusti - 15 maj, är det dock bara möjligt till rabatterad extraträning måndagar, tisdagar och torsdagar.  Övrig tid på året gäller inte denna restriktion. Banhyra betalas till ansvarig hallpersonal. Uppdatering pågår!

Hur vet man när det är match?

Säsongens spelprogram för klubbens lag finns på klubbens hemsida, under ”Våra lag” och i ”Kalendern”. Har du en smartphone kan du prenumerera på Kalendern och få klubbens alla aktiviteter, såsom matcher, träningar och möten i telefonen.

Kom man med i laget?

All laguttagning sätts upp på klubbens anslagstavla i hallen SENAST onsdagen innan helgens ligaomgång. Laguttagningarna skickas också ut i klubbens sms-grupp. Uppdatering pågår!

Hur meddelar man förhinder att spela match?

Använd dig av ”Kan ej-listan”, som finns på klubbens anslagstavla i hallen. Du bör även meddela UK personligen och glöm inte att meddela ditt förhinder i så god tid som möjligt.

Betalar klubben ut resebidrag/bensinersättning?

Ja, klubben betalar ut bensinersättning vid samåkning till exempelvis bortamatcher eller annat evenemang i klubbens namn. Ersättningen är 18,50kr/mil. Meddela kassören om du är berättigad till denna ersättning.

Sponsrar klubben tävlingsspel?

Ja, klubben sponsrar tävlingsspel. Kontakta kassören för ytterligare information.

Hur når klubben ut med information, förutom via hemsidan?

Klubben använder sig av tjänsten "Supertext" (sms-grupp) för att snabbt nå ut med information. Klubben finns även på Facebook och Twitter, och lägger även ut viss medlemsinformation där.

Uppdaterad: 25 JUN 2020 14:13 Skribent: Jörgen Oksanen

Årsmöte 17 augusti kl 19.30

Dagordning

Hässleholms Bowlinghall (Turbanhallen)