Svenska Spel - Gräsroten

Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Välj gärna 59an som en av tre föreningar du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online.

Så här fungerar Gräsroten:

• Alla Svenska Spels kunder som har ett Spelkort kan vara med i Gräsroten.

• Som kund kan du ansluta upp till tre av dina favoritföreningar via Spelkortet. Detta kan göras hos spelombud, på internet eller i mobilen.

• Varje gång du lägger ett spel hos Svenska Spel fördelas ett antal poäng till den förening eller idrottssektion du har valt.

• En gång per år sammanställs alla poäng. Den förening/idrottssektion du valt får sin del av potten, hela 50 miljoner kronor. Ju fler poäng föreningen fått, desto större del av potten hamnar i din klubbs kassa!

• För att hitta 59an på Svenska Spel söker du på "BK Femtionian" och väljer sedan "Huvudförening, Hässleholm".

För att registrera ditt spelkort hos Svenska Spel, klicka på bannern här till höger och följ instruktionerna.

Uppdaterad: 25 NOV 2019 12:28 Skribent: Jörgen Oksanen

Hässleholms Bowlinghall (Turbanhallen)