Våra partners

Här till vänster presenteras våra aktuella samarbetspartners och sponsorer. Men vi söker givetvis fler, både privatpersoner och företag.

Du, företagare, som ännu inte sponsrar oss kan göra det på flera olika sätt. Bl a kan du exponera ditt företags logotype genom olika typer av arenareklam. Ni som redan är med oss tackar vi för gott samarbete under säsongen 2019/20. Här nedan är några av våra samarbetspartners.

Hässleholm Miljö - Ängelholm Bowling ProShop - LB Emballage AB

Hässleholms Kommun - Finja Prefab

Sparbanken Skåne - CityGross

Dizajnstudion - Turbanhallen (Hässleholms Bowlinghall)

Europcar - Paulssons Cykeltema

Uppdaterad: 14 DEC 2020 12:52 Skribent: Jörgen Oksanen

Notiser & Info

• GOTTEJOKER HT2021 Höstens omgång av GotteJoker startar lördagen 9 oktober. Länk till dragningslistan
  • KLUBBTRÄNING FREDAGAR Säsongens klubbträning fredagar startar fredagen 10 september. Träningstiden är kl 17-18.
  • HLMMIXEN 2021 Årets upplaga av mixtävlingen kommer att gå av stapeln 1-11 oktober. Alltså ca en månad tidigare än brukligt. Länk till anmälnigssidan
  • KLUBBTRÄNING ONSDAGAR Säsongens klubbträning startar onsdagen 18 augusti. Träningstiden är kl 17-19.

Våra tröjpartners

• Dizajnstudion