59an tar åter hjälp av Robban Andersson

16 APR 2020 11:35
Vid onsdagskvällens medlemsmöte meddelade 59ans styrelse sina medlemmar sin planering, strategi och målsättning för den kommande säsongen. Däri ingår bl a att man åter tar hjälp av Robert "Robban" Andersson.
  • Uppdaterad: 16 APR 2020 11:35

Robban är en av Sveriges främsta bowlare sett till sin aktiva karriär, med många framgångsrika år i svenska landslaget. Numera ligger väl hans klot mest på hyllan då bl a förbundskaptensrollerna för junior- och damlandslaget upptar mycken tid.

Trots arbetsbördan så har Robban lämnat positivt besked med förhoppningar om att kunna erbjuda sin hjälp 2-3 gånger den kommande säsongen. Dessa tillfällen kommer att planeras in när Robban ändå är i Skåne för att t ex träna damlandslagets skånska tjejer.

Övrig information ang. planering, strategi och målsättning kommer i dagsläget inte att redovisas här. De medlemmar som inte kunde närvara vid gårdagens möte kommer givetvis också att få den aktuella informationen. Något som kommer att ske inom de närmaste dagarna.

Foto: SvBf/Montage

E-Bowlaren