Mattias och Arnar spelade hem HessleholmsMixen

11 NOV 2020 13:52
Årets HessleholmsMixen, kännetecknad av pandemi, restriktioner och social distans, avslutades i måndagskväll. Och vinnare av tävlingen blev Mattias Möller och Arnar Jonsson, båda från Höganäs BC.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2020 13:52

Mattias Möller och Arnar Jonsson nådde sitt vinnarresultat vid fredagens (6 november) spelpass. Deras 2653 räckte för att passera då ledande Tina och Per "Pelle" Monténs 2615. Paret Monténs klubbtillhörighet är BS Hässle resp. BK Frigg. Dessa två par behöll sedan sina placeringar under resten av tävlingen.

Sista paret upp på prispallen blev sedan Hanna Carlsson, Osby BS och Anders Andersson, Olofströms BS med slagpoängen 2609. Övriga fyra prisplatser tillföll sedan enl. nedanstående:

4a Mattias Johnasson, BS Olymp Alf Truedsson, BS Olymp 2597
5a André Klingheden, Höganäs BC Jonathan Johansson, Höganäs BC 2595
6a Jacob Rundgren, Göinge HIF Magnus Håkansson, Göinge HIF 2578
7a Linda Wehner, BS Hässle Patrik Bruno, BK Hovet 2578

Hela resultatlistan hittar ni på tävlingssidan.

Precis utanför prisplats hamnade för övrigt bäste 59anspelaren i tävlingen. Christopher Narberg i par med Pontus Persic, Olofströms BS slutade på nionde plats med sina 2575. Vi har annars vant oss vid att finna Christopher Narberg med spelpartner riktigt högt upp i resultatlistorna då det handlar om mixtävlingar.

Avslutningsvis tackar arrangörsklubbarna BS Hässle och BK Femtionian (59an) alla inblandade som gjort tävlingen genomförbar. Vi hoppas vara tillbaka nästa höst igen med en än bätre tävling. Och då hoppas vi att det inte är en pandemi som dikterar villkoren för arrangemanget.

Foto: Montage