Barn och unga bowlar gratis på sommarlovet

14 JUN 2021 15:08
Härligt med sommarlov! Också härligt att vi tillsammans med Hässleholms Bowlinghall (Turbanhallen) kan erbjuda gratis bowling för barn och unga under sommarlovet.
  • Uppdaterad: 14 JUN 2021 15:08

Konceptet Barn Bowlar Gratis har vi även kört tidigare sommarlov som en av flera kostnadsfria lovaktiviteter inom Hässleholms kommun. Möjligheten för barn och unga att bowla gratis drar vi igång tisdagen 22 juni. Fram t o m 12 augusti finns möjligheten till gratis bowling varje tisdag och torsdag. Detta gäller barn och unga i åldern 6-15 år.

Tiderna som gäller är: tisdagar 11.30-15.00 och torsdagar 15.00-20.00.

Bokning av tider görs enklast på turbanhallen.se. Det går även bra att ringa till hallen. På hallens hemsida turbanhallen.se finns hallens alla kontaktuppgifter.

Vi kommer även att använda hallens och 59ans Facebook-sidor för spridande av information om Barn Bowlar Grats i Hässleholm.

Foto: Montage

Notiser & Info

• GOTTEJOKER HT2021 Höstens omgång av GotteJoker startar lördagen 9 oktober. Länk till dragningslistan
  • KLUBBTRÄNING FREDAGAR Säsongens klubbträning fredagar startar fredagen 10 september. Träningstiden är kl 17-18.
  • HLMMIXEN 2021 Årets upplaga av mixtävlingen kommer att gå av stapeln 1-11 oktober. Alltså ca en månad tidigare än brukligt. Länk till anmälnigssidan
  • KLUBBTRÄNING ONSDAGAR Säsongens klubbträning startar onsdagen 18 augusti. Träningstiden är kl 17-19.

Våra tröjpartners

• Dizajnstudion