Stängningen av Lundbyhallen innebär byte av hall och matchdag i vårens sista bortamatcher

09 DEC 2020 15:04
Då BK Virvelns hemmahall, Lundbyhallen i Göteborg, stängde verksamheten 7 december, har vår bortamatch mot BK Virveln i vårens näst sista omgång fått ny spelplats och matchdag. Något som även påverkar lagets andra match mot IK Sterling.
  • Uppdaterad: 09 DEC 2020 15:04

59ans bortaresa till Göteborg i säsongens näst sista spelomgång, mötena mot BK Virveln och IK Sterling, har alltså flyttats med anledning av att BK Virvelns hemmahall (Lundbyhallen) stängt sin verksamhet. Detta innebär att BK Virveln kommer att spela alla sina resterande hemmamatcher i Backa Bowling.

För vår del innebär det att bortaresan till Göteborg först och främst är flyttad till söndagen 11 april (tidigare speldag var lördagen 10 april). Matchstarterna är nu följande:

Sö 11 april kl 11.00 BK Virveln - BK Femtionian (59an) Backa Bowling, Göteborg
Sö 11 april kl 15.00 IK Sterling - BK Femtionian (59an) Strike & Co, Göteborg

Matcherna är flyttade i BITS och i hemsidans Kalender.

Foto: Arkiv

E-Bowlaren